Waarom meedoen aan VO-content?

Het online leermateriaal van VO-content is open en flexibel inzetbaar. Deelnemers krijgen exclusief toegang tot de extra programma's Eindexamensite.nl, Portfolio-site.nl, Rekensite.nl en OefenprogrammaEngels.nl. Daarnaast hebben deelnemers toegang tot het docentenmateriaal en de toetsen van de Stercollecties. Door deel te nemen aan VO-content investeert de school mee in de ontwikkeling en het onderhoud van het open digitale leermateriaal van VO-content: de Stercollecties. VO-content werkt als stichting zonder winstoogmerk.

Het open en flexibele karakter van de Stercollecties en de exclusieve toegang tot Eindexamensite.nl, Portfolio-site.nl, Rekensite.nl en OefenprogrammaEngels.nl zijn de belangrijkste redenen voor schoolleiders om deel te nemen (Gebruikersonderzoek 2017).

Lees de referenties van schoolleiders

 

Exclusieve voordelen

Naast het gebruik van de betaalbare, open digitale leermiddelen van VO-content profiteren deelnemers van alle exclusieve voordelen. Samen met VO-content werk je aan de geleidelijke overgang naar leren en onderwijzen op maat. Met passend leermateriaal en een optimale leeromgeving voor elke leerling. 

Ondersteuning bij de inzet en implementatie

Voor schoolleiders en docenten biedt VO-content ondersteuning om de digitale leermiddelen goed in de school te implementeren en verankeren. Iedere school die zich aanmeldt, krijgt een ondersteuningsaanbod op maat.

Het kan gaan om docententrainingen of om managementbegeleiding, maar is vaak een combinatie van beiden. Tegen een heel gunstig tarief, want scholen die deelnemen aan VO-content betalen alleen de kostprijs. 

 

Zonder winstoogmerk

Door deel te nemen aan VO-content investeert de school mee in de ontwikkeling en het onderhoud van het open digitale leermateriaal van VO-content: de Stercollecties. VO-content werkt als stichting zonder winstoogmerk en heeft dan ook 
de ANBI-status.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je direct in

Nu inschrijven
Stel een vraag Helpdesk