Masterkl@ssen

Masterkl@ssen: interactief werken aan de leerling centraal

Hoe ziet de leerling centraal eruit in de praktijk? Hoe werk je concreet aan de invoering van innovatieve onderwijsconcepten en hoe kan je dit invoeren in je eigen school? Wil je ook op weg naar onderwijs waarin de leerling centraal staat? Kom dan naar de Masterkl@ssen voor schoolleiders en leer van deze drie scholen die dit uitgangspunt al toepassen in de praktijk: 

Masterkl@s op 14 maart bij Picasso Lyceum in Zoetermeer over: concrete aanpak van gepersonaliseerd onderwijs (UITVERKOCHT)

Masterkl@s op 3 april bij 't Ravelijn in Steenbergen over: efficiënt differentiëren door inzet van onderwijsassistenten (UITVERKOCHT)

Masterkl@s op 15 mei bij het Christelijk Lyceum Veenendaal over: maatwerk door flexibele roosters (UITVERKOCHT)

 

Programma 

In het eerste deel ga je in gesprek met leerlingen én docenten en vertelt de schoolleider over alle ins en outs van het veranderproces. In het tweede deel werk je samen met collega’s en onze ervaren Ster@dviseurs aan een plan voor de (vervolg)stappen op je eigen school om de leerling centraal te stellen. Per Masterkl@s wordt met verschillende werkvormen gewerkt. Meer informatie over het programma per Masterkl@s:
 

14 maart 2018 bij het Picasso Lyceum in Zoetermeer (UITVERKOCHT)

3 april 2018 bij 't Ravelijn in Steenbergen (UITVERKOCHT)

15 mei 2018 bij het Christelijk Lyceum Veenendaal (UITVERKOCHT)

 

Inschrijven en kosten

 

Toegang per Masterkl@s

  • Deelnemers: € 100,-
  • Niet-deelnemers: € 125,-

Toegang 3 Masterkl@ssen

  • Deelnemers: € 250,-
  • Niet-deelnemers: € 325,-

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw.

Check of je school deelneemt

Waarom Masterkl@ssen?

VO-content is partner voor scholen op weg naar vernieuwend onderwijs. Ster@dviseurs van VO-content hebben bijvoorbeeld de scholen van de Masterkl@ssen begeleid bij onderwijsvernieuwing. Met de Masterkl@ssen wil VO-content stimuleren dat schoolleiders kennis en ervaring uitwisselen over de weg naar gepersonaliseerd leren. 

 

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je direct in

Nu inschrijven
Stel een vraag Helpdesk