Voorwaarden Inspiratiedagen

Ben je nieuwsgierig hoe je Stercollecties kunt gebruiken in jouw les of hoe je met VO-content kan samenwerken aan de onderwijsontwikkelingen op jouw school? Kom dan naar de Inspiratiedagen. 

Voor wie?

De Inspiratiedagen zijn bedoeld voor docenten, teamleiders, schoolleiders en uit het voortgezet onderwijs, die geïnteresseerd zijn in maatwerk en gepersonaliseerd leren. Werk je bij een organisatie met een winstoogmerk? Dan gelden voor jou andere voorwaarden, neem contact op voor de deelnamemogelijkheden.

Kosten

€ 75,- ‘all inclusive’ voor deelnemers van VO-content scholen. 

€ 100,- ‘all inclusive’ voor deelnemers van scholen die niet deelnemen aan VO-content

Check of je school meedoet

Wijze van betalen

De facturatie zal na de Inspiratiedag plaatsvinden, waarbij de factuur per email zal worden toegestuurd. Op het inschrijfformulier geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden op deze pagina.

All inclusive

Deelname aan de Inspiratiedagen is ‘all-inclusive’. Diner, drankjes en deelname aan de sessies zijn volledig inbegrepen.

Annuleren

Bij annulering tot 1 week voorafgaand aan de Inspiratiedag waarvoor je je inschrijft, worden er 15% annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf dat moment is annuleren niet meer mogelijk. Bij verhindering kun je wel een collega in je plaats laten deelnemen aan de Inspiratiedag. Je moet het dan wel vooraf doorgeven via info@vo-content.nl.

Vragen

Heb je vragen over de Inspiratiedagen? Neem contact op met Stichting VO-content:
Tl 030 232 48 22
E info@vo-content.nl

Algemene voorwaarden deelname VO-content Inspiratiedagen 2017

  1. Inschrijving vindt plaats via een volledig ingevuld inschrijfformulier, waarna je voor de Inspiratiedagen per mail een bevestiging ontvangt.
  2. Behandeling van inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.
  3. VO-content behoudt zich het recht voor je aanmelding niet in behandeling te nemen. Hierover ontvangt de aanvrager bericht.
  4. Na inschrijving kun je tot 1 week voorafgaand aan de Inspiratiedag waarvoor je je inschrijft annuleren, waarbij er 15% annuleringskosten in rekening zullen worden gebracht. Vanaf dat moment is annuleren niet meer mogelijk. Wel kun je een plaatsvervanger sturen mits je VO-content van te voren hiervan op de hoogte stelt.
  5. In geval van no-show, zijn wij genoodzaakt 100% aan je door te belasten.
  6. Tijdens de Inspiratiedagen zullen foto’s worden gemaakt. Tenzij je vooraf schriftelijk bezwaar maakt, worden deze foto’s door Stichting VO-content gebruikt in eigen toekomstige communicatie-uitingen.
  7. Na de Inspiratiedagen ontvang je een factuur via het emailadres dat je hebt opgegeven.
  8. Tijdens de Inspiratiedagen wordt er gewerkt aan onderwijs op maat met de hulp van kennis en ervaring van collega schoolleiders en docenten. Ontwikkelingen op scholen en praktische vervolgstappen komen aan bod, net als het leren arrangeren met Stercollecties en het bouwen van een eigen leerlijn.
  9. De Inspiratiedagen worden georganiseerd door Stichting VO-content. Met zo’n 400 deelnemende scholen met 300.000 leerlingen vertegenwoordigt de Stichting voor open leermateriaal maar liefst een derde van het voorgezet onderwijs. Met de Inspiratiedagen wil VO-content een bijdrage leveren aan vernieuwing in het voorgezet onderwijs.
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je direct in

Nu inschrijven
Stel een vraag Helpdesk