Introductietraining

Aan de slag met Stercollecties

De introductietraining Aan de slag met Stercollecties biedt een eerste kennismaking met het digitale leermateriaal van de Stercollecties. Docenten leren waar zij het online en open lesmateriaal kunnen vinden, hoe het is opgebouwd en hoe zij het kunnen toepassen in de les. 

Tijdens de training laat de trainer zien hoe de opbouw en de structuur van de Stercollecties is. Hij geeft aan hoe docenten met het digitale materiaal kunnen werken en welke keuzes zij hebben. Uiteraard proberen de docenten het digitale leermateriaal ook zelf uit. 

Na de training: 

  • heb je een eerste indruk van de Stercollecties 
  • kun je de Stercollecties voor jouw vak vinden 
  • kun je de Stercollecties zelf aanpassen 
  • heb je een concreet plan klaar om het leermateriaal te gebruiken in de les 

Goed om te weten 

Duur: maximaal 3 uur 

Benodigdheden: laptop of tablet 

Maximaal aantal deelnemers: 20 

Vervolg

De introductietraining geeft docenten een goede basis om te werken met Stercollecties. De bouwstenen waaruit de Stercollecties bestaan, bieden veel mogelijkheden om het digitale leermateriaal naar eigen wens in te zetten in de lessen. De training Arrangeren met Stercollecties gaat hier dieper op in.

Aanmelden 

VO-content werkt zonder winstoogmerk. Voor deelnemende scholen betekent dit dat zij nooit meer dan de kostprijs betalen. Interesse in de Introductietraining Aan de slag met Stercollecties? Neem dan contact op met:

Joost Dusseljee
T 030 232 48 22

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je direct in

Nu inschrijven
Stel een vraag Helpdesk