Nieuwe video: gebruik de Reisgids Digitaal Leermateriaal in Stercollecties

08 maart 2018

Al meer dan 100 werkvormen van de Reisgids Digitaal Leermateriaal zijn toegevoegd aan de Stercollecties. Zo worden de open digitale leerlijnen verrijkt met extra werkvormen en nog beter inzetbaar voor gepersonaliseerd leren.

 

Het gaat om opdrachten in de Stercollecties aardrijkskunde, geschiedenis, biologie en mens & maatschappij. De Stichting Reisgids Digitaal Leermateriaal (ReisgidsDL) en Stichting VO-content willen met deze unieke samenwerking de ontwikkeling van open arrangeerbaar leermateriaal voor en door docenten verder stimuleren en versnellen.

Zelf aan de slag

Bekijk de screencast om de mogelijkheden te verkennen. In dit filmpje wordt uitgelegd hoe je met de werkvormen en ict toepassingen uit de Reisgids leermaterialen kunt verrijken. Je kunt eenvoudig zelf werkvormen toevoegen aan je eigen arrangement in Wikiwijs. Of gebruik maken van de integratie van de Reisgids binnen de Stercollecties.

Maak je les rijker

Leer arrangeren! In de training Arrangeren met Stercollecties leer je hoe je digitaal leermateriaal naar eigen wens kunnen vormgeven, combineren en delen. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je direct in

Nu inschrijven
Stel een vraag Helpdesk