Preview nieuwe Stercollecties geschiedenis

18 mei 2017

Vanaf het nieuwe schooljaar zijn er 5 nieuwe Stercollecties geschiedenis beschikbaar. Het gaat om vmbo leerjaar 1 en 2, havo-5 en vwo-5. Ben je nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje.

In onderstaand overzicht staan de thema’s van vmbo 1 en 2, havo 5 & vwo 5 die in ontwikkeling zijn. Let op: dit zijn nog niet de definitieve versies. Bekijk de thema’s door erop te klikken.

Feedback is welkom!

Voordat nieuwe Stercollecties gepubliceerd worden, toetst een docentenpanel de kwaliteit van het leermateriaal. Dit is onderdeel van ons kwaliteitszorgsysteem. De feedback van het docentenpanel moet nog verwerkt worden door de ontwikkelaars voor publicatie per 1 augustus 2017.

Heb je opmerkingen of suggesties over het leermateriaal dan horen we dit graag! Stuur ons je feedback via info@vo-content.nl.

    
Overzicht alle nieuwe Stercollecties

In totaal zijn er vanaf het volgend schooljaar 15 nieuwe Stercollecties beschikbaar voor 6 vakken. Wil je precies weten welke andere nieuwe Stercollecties er beschikbaar zijn vanaf augustus 2017? Bekijk dan het complete overzicht.

Terug naar nieuwsoverzicht
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je direct in

Nu inschrijven
Stel een vraag Helpdesk