Al 50.000 keer geoefend met Rekensite.nl

12 oktober 2017

Sinds de start van dit schooljaar hebben leerlingen al 50.000 keer hun rekenvaardigheid geoefend met behulp van de Rekensite.nl. Dit aantal groeit nog steeds! Daar zijn wij natuurlijk heel trots op en wij nodigen jouw school ook uit om met de Rekensite aan de slag te gaan.

Met de Rekensite.nl werken leerlingen zelfstandig om hun rekenvaardigheid op het gewenste niveau te brengen en te houden. Dit doen de leerlingen door theorie te bestuderen en door opdrachten te maken. In totaal bevat het programma nu zo’n 2000 opdrachten en dit aantal wordt nog steeds uitgebreid.

Totaaloverzicht opdrachten Rekensite.nl

De opdrachten verschillen van niveau, maar ook van categorie. Welke opdrachten leerlingen maken, bepalen leerlingen deels zelf en wordt deels door het systeem bepaald. De voortgang van de leerlingen wordt overzichtelijk bijgehouden in het leerlingvolgsysteem. Zo heb je als leerling en als docent altijd zicht op de vorderingen. Nieuwsgierig naar welke opdrachten er beschikbaar zijn in dit programma en voor welke niveaus? En wil je ook nog weten hoeveel opdrachten er zijn per categorie? 

Bekijk dan dit overzicht

Aan de slag met Rekensite.nl

Ben je deelnemer van VO-content en hebben je leerlingen nog niet geoefend met Rekensite.nl?

Maak dan nu een account aan


Ben je geen deelnemer van VO-content maar wil je Rekensite.nl toch eens proberen?

Vraag dan nu een demo account aan

 

Meer informatie over Rekensite.nl

Terug naar nieuwsoverzicht
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je direct in

Nu inschrijven
Stel een vraag Helpdesk