100 Stercollecties arrangeerbaar in Wikiwijs Maken

20 april 2017

Alle Stercollecties worden arrangeerbaar zodat docenten het leermateriaal van deze open digitale leerlijnen tot op detailniveau kunnen aanpassen. De Stercollecties worden hiervoor omgezet naar Wikiwijs Maken. Per 1 augustus 2017 zijn alle Stercollecties omgezet behalve die van wiskunde havo/vwo.

Op dit moment worden Stercollecties nog in 2 versies aangeboden; de arrangeerbare en de niet-arrangeerbare versie. Vanaf augustus 2017 zullen alle niet-arrangeerbare versies verdwijnen. Werk je nog met deze oudere versie? Zorg dan dat je op tijd overstapt naar de arrangeerbare versie. Het leermateriaal is precies hetzelfde.

Voorbeeld niet-arrangeerbare Stercollectie:

Voorbeeld arrangeerbare Stercollectie:

Arrangeren in Wikiwijs Maken

Via Wikiwijs Maken is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het leermateriaal.  Wil je bijvoorbeeld zelf een filmpje of opdrachten toevoegen? Of een vraagvorm veranderen? Of de uitleg aanpassen? Dat is allemaal eenvoudig mogelijk in Wikiwijs Maken.  

Meer weten over arrangeren?

Wil je meer weten over hoe je met de Stercollecties kunt arrangeren? Op onze site vind instructiefilmpjes en handleidingen over hoe je snel en eenvoudig een Stercollectie aan kunt passen.

Terug naar nieuwsoverzicht
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je direct in

Nu inschrijven
Stel een vraag Helpdesk