VO-content aanwezig op KNAG Onderwijsdag

09 november 2018|CineMec in Ede|09.30 uur - 16.30 uur

Het jaarlijkse evenement voor het aardrijkskundeonderwijs, de KNAG Onderwijsdag, wordt dit jaar wederom gehouden in CineMec in Ede. Er zal een breed palet van lezingen, workshops en excursies zijn, met aandacht voor vakinhoud, lesmateriaal en methoden. VO-content is aanwezig en verzorgt een workshop.


Workshop

Ster@dviseur Marc van Maastricht verzorgt de workshop 'Maak je eigen digitale les met de Stercollecties aardrijkskunde'. Stercollecties zijn complete open digitale leerlijnen van actueel, flexibel en leerlinggericht materiaal. Stercollecties nodigen uit tot een andere manier van werken, aanvullend op of als basis voor (een deel van) een methode. I Tijdens deze workshop maak je kennis met de Stercollecties en leer je hoe je een Stercollectie kopieert en zelf aanpast. 

Tijdens de sessie ga je aan de slag met Wikiwijs Maken. Dit is de online tool van het Wikiwijsleermiddelenplein waarmee je gemakkelijk open digitaal leermateriaal kunt kopiëren en aanpassen. Het is handig als je je eigen device meeneemt en zorgt dat je vooraf al een account hebt gemaakt in Wikiwijs. 

Meer informatie over de KNAG Onderwijsdag en inschrijving volgt.

 

Terug naar agendaoverzicht
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je direct in

Nu inschrijven
Stel een vraag Helpdesk