IPON: De leerling centraal met digitaal leermateriaal

07 februari 2018|Jaarbeurs Utrecht|7 februari - 8 februari

Wil je meer weten hoe je digitaal leermateriaal kan inzetten om de leerling centraal te stellen in je onderwijs? Kom naar de stand van VO-content op de IPON en neem onze nieuwe whitepaper mee! Bovendien maak je kans op gratis entree voor 1 van onze Inspiratiedagen of Masterkl@ssen

Uiteraard kunnen we je ook alles vertellen over ontwikkelingen van de Stercollecties en de nieuwe Portfolio-site.nl.

Whitepaper

De whitepaper 'De leerling centraal met digitaal leermateriaal' geeft handvatten hoe je met digitaal leermateriaal leerlinggericht onderwijs kunt bieden en inspelen op de leerbehoeften van leerlingen.

Over de IPON

IPON is al vele jaren de  informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten.

Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software. Meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als learning analytics, augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs, en flipping the classroom.

Schrijf je direct in (deelname is gratis)

Terug naar agendaoverzicht
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je direct in

Nu inschrijven
Stel een vraag Helpdesk