VO-content aanwezig bij de conferentie VO werkt!

28 september 2017|Media Plaza Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, Utrecht|9.00 - 18.00

Op 28 september organiseert de VO-raad de conferentie VO werkt! VO-content is aanwezig op het netwerkplein. De conferentie is voor schoolleiders, middenmanagers en leidinggevenden van samenwerkingsverbanden in het voortgezet onderwijs.

Het onderwijs is en blijft voortdurend in ontwikkeling. Er zijn vaak ideeën genoeg over wat schoolleiders kunnen doen om de kwaliteit van het onderwijs verder te verbeteren. Maar hoe kunnen schoolleiders nu deze ideeën daadwerkelijk realiseren? De conferentie VO Werkt! staat in het teken van deze ‘hoe-vraag’. Hoe pakken collega’s het opleiden van hun docenten aan? Hoe kan een schoolleider aan de slag gaan met flexibilisering van het onderwijs? Hoe kan er op een praktische manier gewerkt worden aan de professionalisering van mijn schoolorganisatie? Je gaat naar huis met concrete handvatten.

Op het netwerkplein is VO-content aanwezig om in gesprek te gaan over welke ondersteuning VO-content kan bieden bij de professionalisering van jouw schoolorganisatie en te laten zien welke open digitale leermiddelen beschikbaar zijn.

Lees meer over het programma

 

Terug naar agendaoverzicht
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je direct in

Nu inschrijven
Stel een vraag Helpdesk